torstai 30. kesäkuuta 2011

Mariage Princier

Tervehdys ruhtinashäihin valmistautuvasta Monacosta. Koko ruhtinaskunta on koristeltu tulevaa juhlaa varten punavalkoisin lipuin. Ruhtinas Albertin ja Charlene Wittstockin häitä on juhlittu jo torstaista lähtien. Siviilivihkiminen tapahtuu perjantaina ja katolinen vihkiseremonia on lauantaina.


Monte Carlon Casino

Heart by heart -rannekoru punaisista särölasihelmistä, hopeoiduista osista ja Murano lasisydän



Monaco-Ville

Bonne chance!

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pop




Mä olen niin pop.

Kaulakoru vahvan violetinvärisistä magnesiittikolikoista ja  korumetallikolikoista.






sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Hyvää Juhannusta!


Muistathan juhannusyönä kieriskellä ruispellosssa ja poimia seitsemän kukkaa tyynyn alle...

Kaulakoru makeanveden helmistä, kristalli- ja lasihelmistä, hopeoiduista osista sekä Swarovskin perhonen.




Rannekoru makeanveden helmistä, lasi- ja kristallihelmistä sekä hopeoiduista osista.



Hyvää Juhannusta!


keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kirsikankukkia



Rannekoruun on käytetty värjättyjä makeanveden helmiä, ruusukvartsiruusuja ja -helmiä, kristallia, Swarovskin sydän, hopeaa ja hopeoituja osia.


Ruusukvartsi on väriltään hennon vaaleanpunaista, ruusunpunaisesta punaiseen. Se on läpinäkyvä tai läpikuultava ja usein maitomaisesti samettunut. 



Ruusukvartsia pidetään rakkauden kivenä ja sen sanotaan muuttavan elämän iloiseksi. Se opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Aikoinaan uskottiin, että ruusukvartsi auttaa vähentämään painoa ja ryppyjä. Egyptissä ihon kaunistamiseksi ruusukvartsista veistettiin kasvonaamioita. Astrologiassa se on Härän kivi. Fengshuin oppien mukaan ihmissuhdesektoriin huoneessa tai asunnossa sijoitettu ruusukvartsi kutsuu luokseen romantiikkaa ja rakastavia ihmissuhteita. 


lauantai 11. kesäkuuta 2011

Endless summer




Kaulakoru ametisteista, hopeahelmistä ja hopeisista osista.


Ametisti on kvartsiryhmään kuuluva jalokivi. Suomessa on Lapin Luostolla Lampivaaran ametistikaivos. Kaulakorun pyöreät ametistihelmet ovat Kairosta ja läpikuultavat lohkareet löytyivät Lontoosta.

Ametistin nimi tulee kreikan sanasta amethystos, joka tarkoittaa 'ei humalassa'. Antiikin kreikkalaiset ja roomalaiset uskoivat ametistin suojaavan kantajaansa alkoholismilta ja helpottavan humalasta selviytymistä.



Ametisti symboloi rauhaa, turvaa ja tyyneyttä. Sen sanotaan ehkäisevän sekasortoisia oloja ja parantavan ihmisen luonnetta. Ametistin uskotaan lievittävän koti-ikävää matkoilla ollessa. Fengshuin oppien mukaan tietokoneen tai television läheisyyteen pitäisi asettaa ametisti sähkömagneettisen säteilyn vaikutusten vähentämiseksi.


Peace!

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Gaudeamus igitur


 - juvenes dum sumus.



Onnittelut kevään ylioppilaille!

Helminauha makeanveden helmistä, ametisteista, hopeahelmistä ja hopeaosista.





Helmi syntyy, kun helmisimpukan kuoren ja vaipan väliin joutuu hiekanjyvä, jota se alkaa kapseloida vuoroittaisilla kalsiitti- ja sarveisainekerroksilla. Luonnossa helmen kehittyminen herneen kokoiseksi voi viedä 50 vuotta. Helmien väri vaihtelee eri sävyisistä valkoisista vaaleanpunaiseen ja jopa mustaan. Äärettömän harvinaisia Tahitin mustia helmiä saadaan Ranskan Polynesian saariryhmien laguunien vesistä. Nykyisin suurin osa helmitarjonnasta on viljeltyjä helmiä.



Korvakorut ametisteista, hopea- sekä makeanveden helmistä ja hopeisista osista.


Helmi herkistää kyynelille ilossa ja surussa sekä poistaa tunteellisia epätasapainoja. Hopealla taas on naisellista energiaa. Lisäksi se helpottaa stressiä ja parantaa puhetta.